Jelenleg négy, az ősi magyar termesztői hagyományokat felélesztő termékcsaláddal állunk fogyasztóink rendelkezésére: I. GAZDURAM TERMÉKCSOPORT A HIDEGEN SAJTOLT GAZDURAM OLAJOK tárháza, amely immár 8 terméket foglal magában. A Gazduram Családi Manufaktúra 2009-től foglalkozik a hidegen préselt olajok készítésével. Saját vegyszermentes termelésből és feldolgozásból származó olajaink kiváló élettani hatással bírnak, és a következő – a szervezet működését sok irányból segítő – változatokban támogatják fogyasztóink egészségét. Valamennyi olajunkat egyedi receptúra alapján készítjük, s először mindig a család és a barátok körében próbáljuk ki azokat, gondosan ügyelve a megalkuvás nélküli magas minőségre, és érzékenyen reagálva a piac rezdüléseire. Minden olajunk saját termesztésű alapanyagokból készül a vegyszermentes gazdálkodás jegyében. 1. Gazduram napraforgóolaj 2. Gazduram repceolaj 3. Gazduram mákolaj 4. Gazduram máriatövismag-olaj 5. Gazduram tökmagolaj 6. Gazduram lenolaj 7. Gazduram szőlőmagolaj 8. Gazduram dióolaj
II. GAZDURAM TERMÉKCSOPORT A GAZDURAM LISZTEK, amelyek saját malmunkban őrölt, teljes kiőrlésű, szitált lisztek. A liszt finom őrlemény, általában gabonából. A gabonaliszt a malomipar terméke, és jellemzően a sütőipar használja fel, s az emberiség egyik legősibb tevékenységének eredménye, az élet egyik forrása, a legelemibb és legrégibb élelmiszeralap. A lisztekből leggyakrabban kenyér-, illetve lepényféléket készítenek, de lehetséges alkoholos itallá is erjeszteni, vagy dísztárgyakat, illetve ragasztót készíteni belőle. A Gazduram Családi Manufaktúra saját hajdúszoboszlói malmában őrölt, szitált, teljes kiőrlésű lisztjei a következő változatokban szolgálják egészségtudatos vásárlóik igényeit: 1. Gazduram búzaliszt 2. Gazduram tönkölybúzaliszt 3. Gazduram rozsliszt 4. Gazduram hungaro durumliszt (védett változat)
III. GAZDURAM TERMÉKCSOPORT A GAZDURAM LEKVÁROK igen gazdag és sokféle variációs skálája, amelyek mentesek a tartósítószertől, az adalékanyagoktól, és igen magas gyümölcstartalommal bírnak. A lekvár vagy gyümölcsíz olyan sűrű pép, amely gyümölcscukorral vagy cukor nélkül történő főzéssel jön létre. Főleg szilvából és sárgabarackból készítjük a hagyományos házilekvárt, amely tipikusan kelet-közép-európai étel. A hagyományokat követve a Gazduram Családi Manufaktúra a természetes alapú, tartósítószertől és mindenfajta adalékanyagtól mentes, rendkívül magas gyümölcstartalmú lekvárok széles variációs skáláját kínálja egészségtudatos vásárlóinak: 1. Gazduram szilvalekvár 2. Gazduram sárgabaracklekvár 3. Gazduram őszibaracklekvár 4. Gazduram eperlekvár 5. Gazduram málnalekvár 6. a fenti gyümölcslekvárok kombinációi Gazduram-módra 7. Gazduram fahéjas-gyömbéres almalekvár 8. Gazduram meggylekvár
IV. GAZDURAM TERMÉKCSOPORT A GAZDURAM ASZALVÁNYOK különleges zamatvilágú, az egészséges táplálkozást egyedi aromával és vitalizációs hatásfokkal kiegészítő változatai a hagyományos őstermelői szemléletet és értékrendet követő Gazduram Családi Manufaktúra kínálatának: 1. Gazduram aszalt szilva 2. Gazduram aszalt meggy 3. Gazduram aszalt sárgabarack 4. Gazduram aszalt paradicsom 5. Gazduram aszalt almaszirom